Сік Rich Томат 1 л

    0.00 / 50 грн.
Сет М'ясо

Сет М'ясо

Піца 4 м'яса, піца Бекон (гостра), піца Капричоза, 2 л напою..

366 грн.

Сет XL

Сет XL

Піца Cалямі, піца Бекон (гостра), піца 4 мяса, піца Курка з грибами, піца 4 сири, піца Лосось з руко..

688 грн.

Сет XXL

Сет XXL

Піца Шинка, піца 4 м'яса, піца Тунець, піца Салямі (гостра), піца 4 сири, піца Гавайська, піца Лосос..

1 033 грн.