Червоні (на томатах)

4 сезони +

4 сезони +

Томати пелаті, сир моцарела, сир російський, салямі, оливки чорні, гриби, курка, перець болгарськй, ..

500.00 г. / 120 грн.

Маргарита

Маргарита

Томати пелаті, моцарела, базилік, пармезан..

405.00 г. / 80 грн.

Салямі

Салямі

Томати пелаті, сир моцарела, сир російський, салямі..

445.00 г. / 90 грн.

Шинка

Шинка

Томати пелаті, сир моцарела, сир російський, шинка..

450.00 г. / 90 грн.

Гриби

Гриби

Томати пелаті, сир моцарела, сир російський, гриби..

560.00 г. / 90 грн.

Салямі (гостра)

Салямі (гостра)

Томати пелаті, сир моцарела, сир російський, салямі, перець гострий..

475.00 г. / 95 грн.

Шинка з грибами

Шинка з грибами

Томати пелаті, сир моцарела, сир російський, шинка, гриби..

600.00 г. / 105 грн.

Курка з грибами

Курка з грибами

Томати пелаті, сир моцарела, сир російський, курка, гриби..

560.00 г. / 105 грн.

Бекон (гостра)

Бекон (гостра)

Томати пелаті, аджика, сир моцарела, сир російський, бекон..

480.00 г. / 110 грн.

Тунець

Тунець

Томати пелаті, сир моцарела, сир російський, оливки, тунець..

495.00 г. / 110 грн.

4 мяса

4 мяса

Томати пелаті, сир моцарела, сир російський, шинка, курка, салямі, баварські ковбаски..

560.00 г. / 120 грн.

Капричоза

Капричоза

Томати пелаті, сир моцарела, сир російський, шинка, салямі, гриби, оливки, артишоки..

620.00 г. / 120 грн.

Баварська

Баварська

Томати пелаті, сир моцарела, сир російський, бекон, баварські ковбаски, цибуля, перець гострий..

545.00 г. / 120 грн.

Американська

Американська

Томати пелаті, сир моцарела, сир російський, курка, баварські ковбаски, кукурудза..

515.00 г. / 120 грн.

Показано з 1 по 14 із 14

Пі́ца ( італ.  pizza від італ. pizzicare — «бути гострим») — італійська національна страва, а саме, корж зазвичай круглої форми, який покривається томатною пастою та сиром і запікається.

У піцу можуть додавати різні інгредієнти, такі як м'ясо, шинка, салямі , морські продукти, овочі, фрукти, гриби, зелень та інші. Для виготовлення піци використовують  дріжджове тісто . Всі продукти для піци ріжуться маленькими шматочками, подібними один до одного. Заготівку для піци виготовляють руками, без допомоги качалки, через що тісто стає пухкішим. Випікають піцу в печах на дровах з дерев місцевих порід: каштану, клену та ін. Печі мурують з туфу (місцевої вулканічної породи). Сучасні печі виготовляють зі спеціальних видів кераміки. Температура в печі сягає 350 °C. У печі вогонь підтримують цілодобово, за винятком часу її ремонту. Спеціальні заклади, що спеціалізуються на приготуванні піци, називаються піцеріями . Кухар, що готує піцу називається  піцайоло ( італ. pizzaiolo).

Піца розповсюдилася всім світом і стала міжнародною стравою.

Для зручності роботи та замовлень переверніть ваш пристрій в вертикальний режим

Дякуємо за розуміння!